Вижте подробностите, от които се нуждаете

bkSpecto предлага отлично качество на изображението, за да ви помогне да оцените симетрията, аномалиите и степента на увреждане на аналния сфинктер.

Усъвършенствана 3D архитектура

Благодарение на детайлните изображения с висока разделителна способност и усъвършенствания, рационализиран работен процес усъвършенстваната 3D архитектура на bkSpecto ви предоставя нови инструменти и функции, като ви помага лесно да манипулирате, маркирате, запазвате и сравнявате 3D набори от данни.

Персонализиран работен процес

bkSpecto има интуитивен, бърз, базиран на докосване работен процес, който позволява по-бързо обучение и по-бързи процедури. Изцяло стъкленият интерфейс позволява лесно почистване и дезинфекция.

Клиничен дизайн по поръчка

bkSpecto е разработен за вашето работно пространство. Регулирайте монитора (портрет или пейзаж), ъгъла на интерфейса и височината на системата, за да отговаря на вашите нужди. Вградената батерия също така дава възможност за повече от 1 час работа без включване към електрическата мрежа.

Портфолио от усъвършенствани трансдюсери на BK Medical

С bkSpecto ще имате достъп до стерилизиращите се, високоспециализирани трансдюсери на BK Medical за колоректални изследвания.


Документация


Свързани специалности