Проучване на клиничен случай

Кликнете тук за да се запознаете с неотдавнашен случай, в който неврохирургът използва bkActiv при операция на глиобластом, за да оптимизира степента на резекция.

Подобрена визуализация

Усъвършенствани алгоритми, които автоматично позволяват равномерна разделителна способност на изображението, по-голяма детайлност около границите на лезиите и на по-голяма дълбочина, както и подобрено проникване, пространствена разделителна способност и качество на изображението в близкото поле.

Контрол от страна на неврохирурга

Усъвършенстван контрол от страна на неврохирурга с помощта на Smart Button™ на неврохирургичните, стерилизируеми трансдюсери. Дистанционното управление ви позволява да контролирате образа в стерилното поле от мястото, където стоите.

Опростен и персонализируем потребителски интерфейс

Виждайте само това, от което се нуждаете, с интуитивно прост потребителски интерфейс Tru-Sense™ чрез докосване. Преминете от Основен към Разширен интерфейс и създавайте персонализирани потребителски профили, съобразени с конкретните нужди на потребителите.

Регулируем монитор

Завъртете монитора, за да гледате изображенията в портретна или пейзажна ориентация. Монтиран на разтегателно, гъвкаво рамо, екранът е обърнат към вас, където сте застанали.

Видеоклипове при поискване

Увеличете увереността и компетентността на хирурга и персонала в операционната зала с помощта на видеоклипове с инструкции за употреба директно в системата.


Документация


Свързани специалности