Ново ниво на прецизност и достъп по време на робот-асистирани процедури

Ултразвукът помага на хирурзите да локализират и визуализират туморните граници, ключови артерии и други анатомични структури бързо и с по-голяма прецизност по време на робот- асистирани операции. Усъвършенстваната технология на ултразвуковата система bk5000 може да осигури изключителни изображения с много висок контраст и пространствена разделителна способност, като ви дава информацията, от която се нуждаете, за да вземете важни решения по време на операцията.

Поемете контрола върху интраоперативното изобразяване

Ултразвуковата система bk5000 е уникално проектирана, за да бъде член на вашия екип в операционната и да ви помогне да се съсредоточите без прекъсване върху процедурата. Имате пълен контрол върху ултразвуковото изобразяване, тъй като системата може да се управлява директно от конзолата на хирурга. Изображенията с много висока контрастна разделителна способност могат да бъдат получени веднага с минимална настройка, което ви позволява бързо да получите необходимата информация. Системата е мобилна и маневрена, с лесен plug-and-play DVI за безпроблемна интеграция на изображенията с многовходовия дисплей TilePro™*.

Превъзходен цветен доплер и уникална 3D визуализация

Изключително чувствителният цветен доплер с превъзходна пространствена разделителна способност идентифицира артериалното и венозното кръвоснабдяване на тумора. Това е особено важно при процедури, при които е необходимо селективно притискане. Ненадминатата 3D визуализация позволява по-лесно идентифициране на ключови анатомични ориентири и равнини на дисекция.


Документация


Свързани специалности