Премиум ултразвуково изобразяване при неврохирургични процедури

Получете необходимата ви информация – бързо

Ултразвукът може да подобри неврохирургичните процедури, като ви помогне да се ориентирате и да идентифицирате лезии и анатомични структури в реално време. Това е особено важно, тъй като данните, получени от предоперативния компютърен томограф или ядрено-магнитен резонанс, могат да бъдат остарели по време на операцията. Неврохирургичната система bk5000 осигурява изображения с най-високо качество, които ви позволяват да видите ясно границите на лезията и да определите най-добрия начин на действие. Използвайки усъвършенствана технология за графична обработка, тази мощна система осигурява незабавни, автоматично оптимизирани изображения, които ви позволяват да видите по-бързо информацията, от която се нуждаете.

Трансдюсери, предназначени за неврохирургия

Специализираните стерилизируеми трансдюсери с висока разделителна способност за неврохирургия ви позволяват да получавате подробни изображения на главния и гръбначния мозък. Те имат удобен Smart™ бутон, който ви позволява да активирате трансдюсера, след което да замразите, съхраните или отпечатате изображенията с натискането му. Лесните за използване водачи за игли за еднократна употреба помагат при насочването към лезиите.

Изключителна цифрова интеграция с Brainlab

Софтуерът за ултразвукова навигация Brainlab осигурява актуализирани и точни изображения за незабавна навигация и позволява наслагване на ултразвуковите изображения в реално време върху предоперативната МРТ/КТ, като предоставя незабавна информация за изместването на мозъка.

Софтуерът за ултразвукова навигация улеснява сканирането и реконструкцията на 3D ултразвукови данни по-бързо от интраоперативните МР и КТ, а цифровото предаване гарантира, че няма да се загуби качеството на ултразвуковите изображения.


Документация


Свързани специалности