Изображения с ултрависока резолюция за урологията

Изключителни изображения на простатата

Преглеждайте в реално време изображения на простатата със свръхвисока разделителна способност в сагитална и трансверсална равнина за потенциално по-бързи прегледи и биопсични процедури. Еластографията помага да се идентифицират областите на интерес за извършване на по-целенасочени и сигурни биопсии. Нашият уникален трипланов трансдюсер с възможности за едновременно двупланово и end-fire изображение ви позволява да изследвате жлезата от върха до шийката на пикочния мехур.

При първокласни изображения на бъбреци, пикочен мехур и тестиси

bk3000 дава възможност за изключителни изображения на бъбреци, измервания и биопсии. Ще видите фини анатомични детайли и вариации и ще измерите потока. Отличната пространствена и времева доплерова разделителна способност ви позволява да видите васкуларизация, която обикновено не се вижда с конвенционален ултразвук.

Подобрено насочване на лезиите с направлявани от сливане биопсии

Комбинацията от МРТ и ултразвук в реално време е предназначена да даде възможност за по-прецизни, насочени към целта биопсии на простатата. bkFusion предлага лесен и познат работен процес, за да направи процедурите за биопсия на простатата при трансректален подход със свободни ръце или при трансперинеален подход възможно най-ефективни.

Вижте повече по време на интервенции на простатата

Благодарение на възможността да виждате повече с bk3000 по време на ултразвуково направлявана брахитерапия и криотерапия на простатата, ще можете да насочвате терапията с по-голяма увереност. Усъвършенстваните функции за визуализация, специалните трансдюсери, пакетите за измерване и изчисление помагат за разграничаване и визуализиране на тъканните структури. Инструментите за брахитерапия, включително двуплановият трансдюсер и връзката със системите за планиране, позволяват гладко протичане на работния процес.


Документация


Свързани специалности