Tube™ Пластична пенилна протеза

Огъваем пенилен имплант за лечение на Еректилна Дисфункция

ЛЕЧЕНИЕ НА ЕРЕКТИЛНА ДИСФУНКЦИЯ

  • Пенисната протеза TUBE е предназначена за лечение на еректилна дисфункция (ED)
  • TUBE се състои от две силиконови хемипротези, всяка от които има сърцевина от сребърна тел, която осигурява едновременно податливост и твърдост на импланта
  • TUBE се предлага в няколко размера, като крайната дължина на импланта може да се адаптира по време на операцията чрез крайните му части, които могат да се подрязват, както и чрез удължителни задни накрайници.

Огъваем стълб

TUBE представя оптималната твърдост на силиконовия еластомер за всеки сегмент на импланта, като металната сърцевина осигурява твърдост и пластичност на устройството.

ВИСОКА АКСИАЛНА ТВЪРДОСТ

Сърцевината от сребърна тел осигурява високи нива на аксиална твърдост, като всяка полупротеза издържа повече от 1,5 kg (3,3lbs) аксиално натоварване без огъване, което гарантира необходимата здравина за полов акт.

УНИВЕРСАЛНА ЗА ОПТИМАЛЕН РАЗМЕР

TUBE се представя в множество размери, за да се избере подходящият имплант за всеки пациент. Включени са удължителни задни накрайници с мека заоблена форма, за да се определи окончателната дължина след изрязването на проксималната силиконова част на устройството.

ПРЕВЪЗХОДНА ПОДАТЛИВОСТ

130° податливост на TUBE позволява на пациента лесно да го манипулира и скрива, докато не се използва.

КОНТРАИНДИКАЦИИ И ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

TUBE не трябва да се използва при

Имплантът не се препоръчва, ако има инфекция в някои части на тялото, особено ако тя е генитална или в пикочните пътища.

TUBE пластична пенис протеза не може да се използва при пациенти с урологични проблеми, като например запушване на уретрата, остатъчна урина и др.

TUBE пластична пенис протеза трябва да се използва с повишено внимание при пациенти с диабет.


Свързана документация


Свързани специалности