Steema™ Двойна TOT слингова система

Трансобтураторна система от Premium среден уретрален слинг

ДВУПОСОЧНА СИСТЕМА ЗА ТРАНСОБУРАТОРНИ СЛИНГОВЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СТРЕСОВА УРИНАРНА ИНКОТИНЕНЦИЯ ПРИ ЖЕНИ

STEEMA DUAL TOT е трансобураторна слинг система, разработена за лечение на женска уринарна инконтиненция. Трансвагиналната слинг система, оборудвана с дилататори от всяка страна, тефлонова® обвивка и таб за позициониране, притежава всички функции, които помагат на хирурга да извърши лесно, сигурно и щадящо трансобураторно имплантиране от посока по негов избор. След приключване на имплантирането в пациента остава само слингът, изработен от полипропилен тип 1, който осигурява опора на уретрата и по този начин възстановява континенцията. Непосредствено след имплантацията, преди срастването с тъканта, слингът се закрепва към тъканта с помощта на Velcro®- подобен ефект, и е успешен без допълнително фиксиране.

STEEMA DUAL TOT SLING

STEEMA DUAL TOT SLING е първокласен трансобураторен слинг, създаден, за да осигури на хирурзите по-добра и по-безопасна процедура. Освен характеристиките, които подпомагат хирурга по време на имплантацията, слингът, изработен от полипропилен тип 1 с термозапечатани ръбове, предлага отличен баланс на основните биомеханични изисквания, като интеграция с тъканта и ниска еластичност, за да позволи възстановяване на континенцията.

ИГЛИ НА STEEMA DUAL TOT

Иглите на STEEMA DUAL TOT могат да се използват за имплантиране както в посока IN-OUT, така и в посока OUT-IN. Иглите заедно с уретралния протектор и слинга, които могат лесно да се прикрепят към иглите, като се закачат зелените конци в “Т-образните” отвори, образуват универсален комплект за извършване на гладка и щадяща имплантация.

Steema не трябва да се предписва при наличие на какъвто и да е вид инфекция, особено генитална или свързана с пикочните пътища.

STEEMA НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПРИ ПАЦИЕНТИ, КОИТО:

  • са бременни
  • са чувствителни или алергични към продукти от полипропилен,
  • имат предшестващи патологии или състояния, представляващи неприемлив хирургичен риск,
  • имат патологии на меките тъкани в мястото, предназначено за поставяне на импланта, или
  • имат патологии или други състояния, които застрашават заздравяването на раните.

За допълнителни предпазни мерки и предупреждения, се обърнете към нашата Инструкция за употреба


Свързана документация


Свързани специалности

Свързано оборудване