Crystal Photonics

Ние сме високоспециализиран производител на детекторни системи и миниатюрни детектори на ядрена радиация за медицинска и индустриална измервателна техника, изследвания, опазване на околната среда и отбрана.

Read more »

Veol Medical

Veol Medical Technologies се стреми да бъде сред най-добрите компании за медицински изделия в световен мащаб в областта на минимално инвазивната гинекология.

Read more »

Promedon

Като водеща, работеща в световен мащаб компания, ние допринасяме за напредъка на медицината, като изследваме, разработваме, произвеждаме и предлагаме на пазара иновативни медицински изделия за областта на урологията и урогинекологията.

Read more »

Planttec

Убедени сме, че растенията могат да осигурят идеалната основа за множество биомедицински приложения. С голяма ангажираност и ентусиазъм следваме мотото на нашата компания: “Медицински решения – вдъхновени от природата”.

Read more »

BIP

Разработваме водещите в света продукти за биопсия. Произведено в Германия.

Read more »

Quill

Хирургията е в основата на всичко, което правим, и ние вярваме, че никой не знае по-добре от хирурзите и техните екипи. Corza Medical се гордее, че работи директно с професионалисти в областта на хирургията, за да гарантира, че продуктите, които доставяме, изпълняват точно вашите нужди при всяка процедура, всеки ден.

Read more »

Plasmapp

Plasmapp е компанията, която водеща в областта на медицинската промишленост с безопасност, базирана на нейните 158 патента и сертификати от над 26 страни, и нейната несравнима нискотемпературна плазмена технология.

Read more »

MMT

MEDKONSULT Medical Technology е водещ европейски производител на уродинамично оборудване – инструменти за изследване на пикочните пътища. Винаги се фокусираме върху удовлетворението на клиентите ни – сремим се да прилагаме нетрадиционни подходи и мислене, за да предоставим уникални решения.

Read more »

BK Medical

С нашата платформа за визуализация и насочване в реално време ние подпомагаме хирурзите когато е най-важно: по време на процедурата.

Read more »